Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Brainstormsessie?

Benieuwd hoe Yonego een bijdrage kan leveren aan uw online marketing doelstellingen? Bel  
(0)76 - 5 246 246 of neem contact met ons op voor een inspirerende brainstormsessie. 

Neem contact op »

Customer Testimonial

"De experts van Yonego schrijven al jarenlang inspirerende artikelen voor Frankwatching. Met Yonego's kennis en ervaring op het vlak van SEO en webanalytics lukt het ons om nog meer (internet) professionals te bereiken en te servicen."

Frank Janssen, Frankwatching

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Nieuws

Expanded Text Ads – Waar moet je rekening mee houden?

Expanded Text Ads zijn 50 procent groter dan de huidige (standaard) advertenties. Deze nieuwe advertenties zijn bedoeld om aanwezigheid e...


Verder lezen »

User Timings: ontdek deze krachtige functie in Google Analytics

Wil jij je Google Analytics-rapporten meer diepgang geven en durf je verder te kijken dan de standaardrapporten? In dit artikel beschrijf...


Verder lezen »

Whitepaper aanvragen

Internet Marketing Strategie

Internet Marketing Strategie

Kunt u een sterke partner gebruiken bij de ontwikkeling van uw internet marketing strategie? Wilt u een hogere ROI uit online activiteiten en conversies op een slimme manier attribueren? Of bent u juist op zoek naar mogelijkheden om minder afhankelijk te worden van Google en een meer optimale invulling van kanalen en eigen assets op te bouwen? Onze account strategisten werken samen met u aan een ijzersterke internet marketing strategie om uw doelstellingen en targets te realiseren. 

Lees meer »

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wilt u meer bezoekers via de organische resultaten van zoekmachines naar uw website aantrekken? En wilt u meer verkopen of leads genereren met uw website? Zorg er dan voor dat hij optimaal gevonden wordt door zoekmachines! Door middel van SEO optimaliseren we uw website op zodanige wijze dat deze optimaal vindbaar is op de meest relevante zoektermen voor uw organisatie. Zo haalt uw website meer bezoekers en genereert u meer verkopen! 

Lees meer »

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wilt u óók dat uw potentiële klanten u 24 uur per dag kunnen vinden? Wilt u gevonden worden op Google, Yahoo én Bing? Meer leads en sales binnenhalen tegen een hogere ROI? Met zoekmachine adverteren zorgt u ervoor dat u optimaal gevonden wordt in de zoekmachines door het inkopen van advertentieruimte. Gecertificeerde internet marketeers van Yonego met jarenlange ervaring optimaliseren uw campagnes op zodanige wijze dat uw doestellingen binnen handbereik zijn. Ons doel: uw ROI. 

Lees meer »

Display Advertising

Display Advertising

Wilt u uw doelgroepen pro-actief online bereiken? Of juist tijdens een actieperiode uw aanbieding extra promoten? Dan is display advertising zeker interessant voor u. Display advertising richt zich op het actief benaderen van uw doelgroep op diverse websites middels (dynamische) banners en tekstadvertenties. Met behulp van een uitgekiende display strategie kunnen uw doelstellingen op een effectieve en slimme manier gerealiseerd worden. Yonego selecteert zorgvuldig de juiste partners en doet er alles aan om het maximale uit uw display campagnes te halen.

Lees meer »

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

U wilt meer sales en leads genereren? Of juist uw gemiddelde orderwaarde een boost geven? Zeker wanneer u al aanzienlijke bezoekersaantallen op uw website heeft, is conversie optimalisatie een onderwerp dat u hoog op de agenda moet hebben staan. Onze marketeers spelen topsport op het vlak van conversie optimalisatie! 

Lees meer »

Web Analytics

Web Analytics

Weet u waar de bezoekers op uw website vandaan komen? Welke kanalen leveren u klanten op? Hoe presteren uw online campagnes? Inzicht in de prestaties van uw website is onmisbaar bij het bepalen van uw online strategie. Web analytics laat alle online kanalen samenkomen en analyseert deze voor een nog beter resultaat. Yonego heeft een ervaren team met gecertifieerde Analytics experts dat de statistieken vertaalt naar een duidelijk advies met als doel het verhogen van uw ROI!

Lees meer »

E-mail Marketing

E-mail Marketing

Een hogere ROI uit uw online nieuwsbrieven? Of juist op zoek naar een sterke groei van het aantal nieuwsbrief abonnees? Wat voor resultaat u ook zoekt, Yonego heeft de expertise in huis. Of u uw e-mail marketing activiteiten volledig wilt uitbesteden of juist behoefte hebt aan een sterke sparringpartner voor uw e-mail marketing strategie.

Lees meer »

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

U wilt extra volumes sales en leads draaien? U heeft een succesvolle website en ziet kansen in online samenwerkingen? Start dan met affiliate marketing! Met affiliate marketing vergroot u het bereik van uw website om zo extra leads en/of sales te genereren. Yonego is ervaringsdeskundige op het vlak van affiliate marketing. Afgelopen jaar werd dit bekroond met een nummer 1 positie in de Emerce top 100. Ons deskundige team zorgt voor een optimale samenwerking tussen alle partijen met als doel: uw ROI!

Lees meer »

Social Media Advertising

Social Media Advertising

Wilt u meer resultaat met uw social media activiteiten realiseren? Specifieke doelgroepen effectief online bereiken? Social media advertising biedt u deze mogelijkheden. Social media advertising richt zich op het inkopen van advertentieruimte binnen diverse sociale kanalen (zoals Facebook, LinkedIn en Twitter). Mensen onderhouden steeds meer activiteiten op het sociale web en laten daarbij een spoor aan informatie achter. Tijd om hier middels social media advertising uw voordeel mee te doen! 

Lees meer »

Video Advertising

Video Advertising

Wilt u op een unieke manier én met de juiste boodschap uw doelgroepen bereiken via video? Bent u op zoek naar een enorm bereik om uw merkbekendheid online te versterken? Of wilt u juist video inzetten om méér leads te genereren? Onze YouTube en video advertising specialisten ontwikkelen voor u een video advertising strategie om uw doelstellingen op een effectieve manier te realiseren. Yonego selecteert zorgvuldig de juiste zoekwoorden, plaatsingen of interesses en doet er alles aan om de maximale ROI uit uw video advertising campagnes te halen.

Lees meer »

Wat ons Online Marketingbureau onderscheidt

Wist u dat momenteel ongeveer 5% van het jaarlijkse Nederlandse budget voor Google Adwords campagnes door onze handen gaat? En dit percentage blijft maar groeien! Want al sinds de oprichting in 2003 staat Yonego voor meetbaar online resultaat. We gaan hierbij altijd voor een maximale Return On Investment (ROI): zo laten wij onze klanten de beste resultaten gebaseerd op kosten en opbrengsten behalen. Door deze werkwijze heeft Yonego zich neergezet als ROI Driven Internet Marketingbureau en gaan wij graag aan de slag voor bedrijven die hun online ROI centraal willen stellen.

Internet Marketingbureau met 100% focus op ROI

Maar wat onderscheidt ons naast ROI verder als Online Marketingbureau? Allereerst onze focus op uw conversies. En dat is uiteindelijk niet alleen onze focus, want wij betrekken u altijd in het plan. Internet Marketing is immers een hele onderneming, waarbij samen een strategie uitgedacht moet worden en u bepaalt welke domeinen prioriteit hebben. Waar u ook voor kiest, op elk van deze domeinen heeft ons Online Marketingbureau specialisten zitten die graag hun expertise bij uw bedrijf inzetten. De Online Marketing activiteiten van onze klanten worden door hen dagelijks gemeten, gecontroleerd, bijgestuurd, geperfectioneerd en uitgebouwd. Zo blijft onze focus voortdurend op uw ROI liggen.

Meten, testen en verbeteren

Hoe gaan wij dan concreet met uw online campagnes aan de slag? Door middel van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, display advertising, affiliate marketing, copywriting, social media advertising en e-mail marketing genereren we gericht meer bezoekers voor uw website. Vervolgens houden de web analytics consultants goed in de gaten wat dit bezoek op uw website precies doet en zetten ze deze cijfers om naar actiepunten. Zo is Yonego op doorlopende wijze actief bezig met conversie optimalisatie uit internet marketing campagnes. Met onze ROI Driven Internet Marketing strategie blijven we meten, testen en wéér verbeteren om continu uw online rendement te maximaliseren.

U kiest; wij laten het draaien

U kunt ervoor kiezen het hele Internet Marketing proces uit handen te geven of enkele aspecten, zoals SEO, SEA, display marketing, e-mail Marketing of conversie optimalisatie. Bij Yonego heeft u één vaste contactpersoon en de mogelijkheid om – naast het behalen van sterke ROI gedreven resultaten – zelf ook een schat aan kennis op te doen. Ons Online Marketingbureau kijkt zoveel verder dan de aantallen bezoekers:  dat maakt ons anders!