Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Affiliate Marketing

Yonego Affiliate Marketing

U wilt extra volumes sales en leads draaien? U heeft een succesvolle website en ziet kansen in online samenwerkingen? Start dan met affiliate marketing! Met affiliate marketing vergroot u het bereik van uw website om zo extra leads en/of sales te genereren.

Yonego is ervaringsdeskundige op het vlak van affiliate marketing. Afgelopen jaar werd dit bekroond met een nummer 1 positie in de Emerce top 100. Ons deskundige team zorgt voor een optimale samenwerking tussen alle partijen met als doel: uw ROI! 

Meer resultaat uit affiliate marketing?

Met de juiste inzet en aanpak maakt u van uw affiliate campagne een succes. Wij denken op strategisch niveau met u mee, helpen bij het opstellen van duidelijke voorwaarden en verzorgen het management van uw affiliate campagne. Ons team met ervaren affiliate marketing specialisten zorgt bovendien voor een nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen (adverteerder, netwerk en affiliates). Voor een optimaal resultaat is een goede relatie met uw affiliates erg belangrijk, daarom investeert Yonego ook veel tijd in het persoonlijk contact met affiliates. Yonego heeft zelf jarenlange ervaring als affiliate en weet hierdoor hoe je affiliates het beste faciliteert in hun wensen en behoeften.

Affiliate Marketing bij Yonego

Aan de hand van een uitgebreide opportunity scan van uw huidige affiliate campagne(s) onderzoeken wij hoe u meer resultaat kunt behalen met uw affiliate campagne. Op basis van de opgestelde scan weten we waar kansen liggen voor verbetering van uw affiliate campagne. In een eerste kick-off sessie worden vervolgens gezamenlijk doelstellingen, KPI’s en targets bepaald. Stap voor stap wordt een succesvolle affiliate marketing strategie uitgerold. 

Starten met een affiliate campagne? Onze specialisten begeleiden u tijdens het gehele traject van het opzetten tot het lanceren van uw succesvolle affiliate campagne. Yonego geeft hierbij o.a. advies voor het in te zetten promotiemateriaal en de juiste randvoorwaarden en vergoedingen.

Ervaren Affiliate Marketing specialisten

Ons team met ervaren affiliate marketing specialisten begeleidt u bij het opzetten en optimaliseren van uw affiliate campagne(s). Wij zetten voor u een goede affiliate campagne op, denken strategisch mee en onderhouden intensief contact met zowel het netwerk als de aangesloten affiliates. Heeft u onvoldoende tijd of kennis in uw organisatie? Schakel dan Yonego als ervaren specialist in voor het optimaliseren van uw affiliate campagne(s).

Affiliate Marketing bij Yonego:

  • 100% focus op resultaat
  • Advies over uw affiliate marketing strategie en doelstellingen
  • Jarenlange ervaring als affiliate
  • Optimale afstemming met de andere online kanalen
  • Een eigen team van specialisten met één vast aanspreekpunt
  • Persoonlijk contact met uw affiliates en netwerk(en)

Affiliate Marketing opportunity scan

Benieuwd hoe uw ROI verbeterd kan worden en hoe Affiliate Marketing een bijdrage kan leveren aan uw online marketing doelstellingen? Bel 076 5 246 246 of neem contact op voor een vrijblijvende Affiliate Marketing opportunity scan. Door middel van een analyse van uw huidige situatie brengt Yonego nieuwe kansen en ideeën aan het licht!

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246