Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Display Advertising

/images/Diensten/Services-DisplayAdvertising-280x150.jpg

Wilt u uw doelgroepen pro-actief online bereiken? Of juist tijdens een actieperiode uw aanbieding extra promoten? Dan is display advertising zeker interessant voor u. Display advertising richt zich op het actief benaderen van uw doelgroep op diverse websites middels (dynamische) banners en tekstadvertenties. Display adverteren kan zowel ingezet worden voor meer merkbekendheid (branding) als verhoging van conversies én ROI.

Met behulp van een uitgekiende display strategie kunnen uw doelstellingen op een effectieve en slimme manier gerealiseerd worden. Yonego selecteert zorgvuldig de juiste partners en ons deskundig team doet er alles aan om het maximale uit uw display campagnes te halen.

Display advertising bij Yonego

Naast de samenwerking met een groot aantal display marketing netwerken maakt Yonego ook gebruik van een Real Time Bidding (RTB) platform. Real Time Bidding is de nieuwste en meest belovende ontwikkeling binnen display advertising. Ons platform maakt het mogelijk om op basis van grote hoeveelheden data real time te bepalen of een advertentie aan een specifiek persoon getoond wordt en wat we bereid zijn te betalen voor deze specifieke impressie. Dit zorgt voor meer waardevolle impressies en komt ten goede aan de performance van de campagnes. Middels opgebouwde doelgroepen binnen het platform kan Yonego nog specifieker targetten.

Profiteer van onze inkoopvoordelen

Dankzij de samenwerking met de netwerken maakt Yonego het ook mogelijk om op basis van verschillende kostenmodellen in te kopen; CPM, CPC, CPA, hybride of fixed pricing campagnes. Yonego kan elk gewenst kostenmodel inzetten dat aansluit bij uw doelstellingen. Wilt u op specifieke websites uw banners vertonen? Via het platform heeft Yonego toegang tot “managed inventory”. Dit houdt in dat Yonego impressies van bekende uitgevers (Sanoma, Telegraaf e.d.) kan inkopen o.b.v. CPC van bekende uitgevers wat normaal gesproken alléén tegen een CPM tarief verkocht wordt. Géén veel te dure CPM tarieven meer, maar goede posities tegen betaalbare CPC prijzen!

Vormen van display advertising

Op basis van uw doelstellingen bepaalt Yonego welke vorm van display advertising ingezet kan worden. Denk hierbij aan prospecting campagnes, contextual targeting campagnes via het Google Display Netwerk (GDN), campagnes op basis van plaatsingen, remarketing campagnes en tekst link campagnes. Tevens kunnen social media advertising campagnes ingezet worden. Yonego adviseert wat de juiste mix is van de diverse mogelijkheden om uw doelstellingen te bereiken.

Display materiaal en creatie

Afhankelijk van de netwerken die worden ingezet, heeft u banners nodig in verschillende formaten die aan bepaalde bannerspecificaties moeten voldoen. Indien er tekstlinkjes ingezet worden, moeten deze ook aan de standaarden en richtlijnen van de netwerken voldoen.

Door jarenlange ervaring met A/B testing en te experimenteren met verschillende banners en landingspagina’s heeft Yonego veel expertise in huis met betrekking tot het creëren van de juiste banners en landingspagina’s voor een optimaal resultaat. Yonego verzorgt dan ook graag het creatieve proces.

Oók display draait om resultaat

Tot slot is het van groot belang dat de display campagnes dagelijks geoptimaliseerd worden op basis van prestaties van de diverse uitingen. Om uw display resultaten goed inzichtelijk te maken rapporteert Yonego zowel wekelijks als maandelijks de resultaten afgestemd op uw doelstellingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om zelf rapportages in te zien via het RTB platform van Yonego.

Op basis van de resultaten allocceert Yonego continu het juiste budget. In overleg wordt bepaald welke netwerken ingezet worden. Natuurlijk levert Yonego  daarbij een bijbehorend mediaplan aan. De display advertising strategie wordt op deze wijze altijd optimaal gemonitord en continu verbeterd.

Display Advertising bij Yonego:

  • Strategisch advies over de juiste inzet van netwerken
  • Jarenlange ervaring met display advertising
  • Real Time Bidding
  • Creatie van banners en landingspagina’s
  • Géén aparte media fee kosten
  • Transparant én onafhankelijk
  • Primaire focus op meetbaar resultaat
  • Uw eigen team met specialisten

Display Advertising Brainstormsessie

Benieuwd hoe Display Advertising een bijdrage kan leveren aan uw online marketing doelstellingen? Bel  076 – 5 246 246 of neem contact op voor een inspirerende brainstormsessie. Yonego neemt in deze sessie graag de mogelijkheden van display advertising met u door. Aan de hand van een grondige analyse kunt u van ons een voorstel op maat verwachten!

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246