Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


E-mail Marketing

/images/Diensten/Services-EmailMarketing-280x150.jpg

Een hogere ROI uit uw online nieuwsbrieven? Of juist op zoek naar een sterke groei van het aantal nieuwsbrief abonnees? Wat voor resultaat u ook zoekt, Yonego heeft de expertise in huis. Of u uw e-mail marketing activiteiten volledig wilt uitbesteden of juist behoefte hebt aan een sterke sparringpartner voor uw e-mail marketing strategie.

E-mail marketing is nog steeds één van de marketingkanalen met de hoogste ROI. Bedrijven zetten daarom e-mail marketing ieder jaar steeds hoger op de agenda. De relatief lage kosten, de mogelijkheden tot personalisatie en de snelle responstijd spelen daarbij een belangrijke rol. Maar ook de mogelijkheden om een betere klantenservice en klantbeleving te bieden, de mogelijkheden voor cross- en upsell én de perfecte meetbaarheid maken e-mail een uitermate aantrekkelijk kanaal om uw klanten en prospects te bereiken. 

Ervaren e-mail marketing specialisten

Wilt u een toename in de open rates, CTR en het aantal conversies realiseren? Met de ervaren e-mail marketing specialisten van Yonego kan dat. Zij weten hoe e-mail marketing voor uw organisatie op uiterst intelligente wijze het meest effectief in te zetten is. Het team van Yonego bezit de kennis én ervaring die nodig is om uw doelstellingen te realiseren. Onze specialisten hebben ervaring met een breed scala aan e-mail marketing pakketten. Yonego heeft bovendien partnerships met o.a. MailPlus e-mailmarketing software zodat adviezen ook snel en eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

E-mail marketing bij Yonego

Aan de hand van een e-mail marketing opportunity scan onderzoekt Yonego hoe de e-mail marketing processen binnen uw organisatie verbeterd kunnen worden. Maar bijvoorbeeld ook op welke manier een hogere ROI met e-mail marketing behaald kan worden.

Tijdens een kick-off sessie worden doelstellingen, KPI’s en targets gezamenlijk bepaald. Op basis van uw ambities en onze verwachtingen wordt vervolgens een plan van aanpak opgesteld. Hierin worden operationele en/of consultancy werkzaamheden in een planning uiteengezet, waarna gestart wordt met de implementatie en executie. Kennisdeling staat in deze fase centraal.

Natuurlijk worden e-mail marketing resultaten na iedere mailing en ook periodiek geanalyseerd om tot (nieuwe) inzichten te komen. Door middel van dashboards en rapportages  worden resultaten aan u gerapporteerd. Resultaten en nieuwe inzichten worden structureel met u besproken om de afgesproken doelstellingen goed te kunnen bewaken. Nieuwe actiepunten worden op basis van onze inzichten en uw wensen geformuleerd. Ons uiteindelijke doel: Uw ROI. Samenvattend:

 1. Opportunityscan
 2. Kick-off sessie
 3. Plan van aanpak
 4. Uitvoering e-mail marketing plan & kennisdeling
 5. Webanalytics, dashboarding en rapportage
 6. Evaluatie en optimalisatie

Waarom e-mail marketing bij Yonego?

 • 100% focus op het generen van resultaat.
 • Operationeel, tactisch en strategisch samenwerken.
 • Creatie van actiepagina’s en e-mailtemplates
 • Geavanceerde event-driven e-mail campagnes
 • Sterke groei en optimalisatie van uw database
 • Complete ondersteuning bij implementatie trajecten
 • E-mailmarketing dashboards en rapportages
 • Eén vast team van online specialisten

E-mail marketing opportunity Scan

Benieuwd hoe uw e-mail marketing ROI verbeterd kan worden? Bel 076 5 246 246 of neem contact op voor een vrijblijvende E-mail marketing opportunity scan. Door middel van een analyse van uw huidige situatie brengt Yonego nieuwe kansen en ideeën aan het licht! 

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246