Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Internet marketing strategie

Online Marketing Strategie

Kunt u een sterke partner gebruiken bij de ontwikkeling van uw internet marketing strategie? Wilt u een hogere ROI uit online activiteiten en conversies op een slimme manier attribueren? Of bent u juist op zoek naar mogelijkheden om minder afhankelijk te worden van Google en een meer optimale invulling van kanalen en eigen assets op te bouwen? Onze account strategisten werken samen met u aan een ijzersterke internet marketing strategie om uw doelstellingen en targets te realiseren. 

Internet marketing strategie bij Yonego

Tijdens diverse sessies worden doelstellingen, KPI’s, targets gezamenlijk bepaald. SMART, ambitieus én met een sterke focus op ROI. Na een uitgebreide analyse van de huidige resultaten en de opgedane kennis van doelstellingen en targets wordt een concept strategie uitgewerkt. Op basis van ROI scenario’s wordt bekeken op welke kanalen en welke activiteiten de focus gelegd moet worden.

Na vaststelling van de strategie worden operationele en consultancy werkzaamheden ingepland en verdeeld, waarna gestart wordt met implementatie en executie. Kennisdeling en samenwerking staan in deze fase centraal. Wekelijks worden resultaten geanalyseerd om tot (nieuwe) inzichten te komen en indien nodig de strategie bij te sturen. Door middel van dashboards en rapportages worden resultaten gerapporteerd en besproken. Nieuwe actiepunten worden op basis van onze inzichten en uw wensen geformuleerd. Ons uiteindelijke doel: Uw ROI.

Samenvattend:

 1. Analyse huidige resultaten
 2. Doelstellingen, KPI’s en targets formuleren
 3. Concept strategie uitwerken 
 4. Scenario’s ontwikkelen
 5. Vaststellen strategie
 6. Implementatie en executie
 7. Samenwerking en kennisdeling
 8. Webanalytics, dashboarding en rapportage
 9. Evaluatie en optimalisatie

Ervaren internet marketing specialisten

Ons team met ervaren specialisten begeleidt u bij het opzetten van uw internet marketing strategie. We zijn een uitstekende sparringpartner voor het aanscherpen van de plannen die u heeft of kunnen u volledig ontzorgen bij het uitwerken van de internet marketing strategie. Wij denken strategisch mee en zorgen er gedurende het jaar voor dat resultaten intensief gemonitord worden om uw targets te realiseren. Natuurlijk kunnen we ook operationeel alle werkzaamheden invullen. Kunt u een sterke, gedreven en betrouwbare partner gebruiken? Schakel dan Yonego als ervaren specialist in voor het realiseren van uw internet marketing doelstellingen.

Internet marketing strategie bij Yonego

 • 100% focus op het realiseren van uw doelstellingen
 • Optimale afstemming met de andere online kanalen
 • Creativteit gecombineerd met data driven internet marketing
 • Custom dashboards en rapportages
 • Een eigen team van specialisten met één vast aanspreekpunt
 • Uw ROI is onze ROI

Meer weten? Contacteer ons nu!

Ja, ik wil meer weten over het vormen van een Internet Marketing strategie! Bel direct met 076 - 5 246 246 of neem contact op met één van onze online marketing specialisten. Wij voeren vrijblijvend een opportunity scan uit waar wij een gedegen advies geven over alle mogelijkheden op het gebied van internet marketing.

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246