Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Social Media Advertising

/images/Diensten/Social-Media-280x150.pngWilt u meer resultaat met uw social media activiteiten realiseren? Specifieke doelgroepen effectief online bereiken? Social media advertising biedt u deze mogelijkheden. Social media advertising richt zich op het inkopen van advertentieruimte binnen diverse sociale kanalen (zoals Facebook, LinkedIn en Twitter). Mensen onderhouden steeds meer activiteiten op het sociale web en laten daarbij een spoor aan informatie achter. Tijd om hier middels social media advertising uw voordeel mee te doen! 

Social media advertising bij Yonego

Binnen sociale platforms als LinkedIn, Facebook en Twitter zet Yonego advertising mogelijkheden in om gericht bij uw doelgroep onder de aandacht te komen. Dit gebeurt middels advertenties op basis van bijvoorbeeld: interesses, demografische eigenschappen of functie omschrijvingen. Het is dan ook erg belangrijk vooraf te bepalen wie uw doelgroep is. Uiteraard denken wij graag mee over welke social media kanalen de beste aansluiting hebben bij uw doelgroep en welke targeting opties tot de mogelijkheden behoren. Ons deskundig team zorgt voor een optimale social media advertising strategie met als doel: Uw Return on Investment (ROI)!

Social media advertising verder uitgelicht

Social media advertising draait om relevantie, interactie en binding. Uiteindelijk met het doel dit te vertalen naar duidelijke resultaten. Door uitgebreide targeting mogelijkheden binnen sociale platforms is social media advertising een efficiënte manier om ROI te genereren.

Op basis van uw doelstellingen bepaalt Yonego welke vorm van social media advertising ingezet kan worden. U kunt hierbij denken aan prospecting campagnes, waar de focus ligt op het sturen van (nieuw) bezoek welke voldoen aan het profiel van uw doelgroep. Of aan remarketing campagnes, waar de mogelijkheid bestaat om een publiek te bereiken die al eerder in contact is geweest met uw bedrijf. Bijvoorbeeld op basis van een beschikbaar e-mail bestand of bezoekers die al eerder op uw website zijn geweest. Yonego adviseert wat de juiste mix is van de diverse targeting mogelijkheden om uw doelstellingen te bereiken.  

Ervaren social media advertising specialisten

Benieuwd hoe social media advertising een bijdrage kan leveren aan uw online marketing doelstellingen? Bel  076 – 5 246 246 voor een inspirerende brainstormsessie met één van onze social media advertising specialisten. Yonego neemt in deze sessie graag de mogelijkheden van social media met u door. Aan de hand van een grondige analyse kunt u van ons een voorstel op maat verwachten.

Social Media Advertising bij Yonego:

  • 100% focus op het generen van resultaat
  • Ruime ervaring met advertising binnen social media kanalen
  • Strategisch advies over de inzet van de juiste kanalen
  • Inzetten van effectieve en slimme campagnes door geavanceerde targeting
  • Adviserend in de rol van uw aanwezigheid binnen social media
  • Transparant en onafhankelijk
  • Uw eigen team met specialisten, met één vast aanspreekpunt

Social Media Advertising Brainstormsessie

Benieuwd hoe Social Media Advertising een bijdrage kan leveren aan uw online marketing doelstellingen? Bel  076 – 5 246 246 of neem contact op voor een inspirerende brainstormsessie. Yonego neemt in deze sessie graag de mogelijkheden van social media met u door. Aan de hand van een grondige analyse kunt u van ons een voorstel op maat verwachten!

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246