Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Contactformulier » 

Customer Testimonial

"We zijn erg tevreden over Yonego en we krijgen sterk het gevoel dat jullie geloven in ons merk Doktersticker. Tevens zijn de resultaten (omzetverdubbeling) mede door jullie marketingprestaties behaald."

Dr Sticker

Whitepaper aanvragen

Video advertising

Yonego Video Advertising

Wilt u op een unieke manier én met de juiste boodschap uw doelgroepen bereiken via video? Bent u op zoek naar een enorm bereik om uw merkbekendheid online te versterken? Of wilt u juist video inzetten om méér leads te genereren? Onze YouTube en video advertising specialisten ontwikkelen voor u een uitgekiende video advertising strategie om uw doelstellingen op een effectieve manier te realiseren. Yonego selecteert zorgvuldig de juiste zoekwoorden, plaatsingen of bijvoorbeeld interesses en doet er alles aan om de maximale ROI uit uw video advertising campagnes te halen.

Video advertising bij Yonego

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld en is daarmee het perfecte kanaal om met uw doelgroepen via video te communiceren. Yonego zorgt ervoor dat u op YouTube deze specifieke audiences ook bereikt. Op het juiste moment, op de juiste plaats op het juiste device én met de juiste uiting. Of het nu gaat om een demonstratie video van  uw software, een informatievideo over een nieuwe verzekering of juist het “branden” van uw A-merk. Ook begeleiden wij u bij het opzetten van uw eigen YouTube kanaal.

Naast de samenwerking met Google maakt Yonego ook gebruik van een Real Time Bidding (RTB) platform wat het automatisch inkopen van pre rolls mogelijk maakt. Real Time Bidding is de meest belovende ontwikkeling binnen display advertising. Ons platform maakt het mogelijk om op basis van grote hoeveelheden data real time te bepalen of een video advertentie aan een specifiek persoon getoond wordt en wat we bereid zijn te betalen voor deze specifieke vertoning. Dit zorgt voor meer waardevolle vertoningen en komt ten goede aan de performance van de video campagnes.

Video advertising mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden om advertising via YouTube effectief in te zetten als marketingkanaal, de meeste advertentieformaten zijn via AdWords voor Video in te zetten. Formaten die via AdWords for Video zijn in te zetten zijn onder andere Trueview In-stream video advertenties, TrueView in-slate advertenties,  TrueView in-search advertenties, TrueView in-display advertenties of contextuele banner- en/of tekstadvertenties.

Grotere adverteerders kunnen ook gebruik maken van mogelijkheden om direct advertentieruimte in te kopen bij Youtube via reserveringen. Plaatsingen die daarvoor beschikbaar zijn, zijn onder andere YouTube video-advertentie op de homepage (zoals een masthead of expandable YouTube auto-roll), advertenties op weergavepagina’s van partners en bijvoorbeeld advertentieformaten op willekeurige plaatsingen op YouTube.

Video materiaal en creatie

Afhankelijk van de campagnes die worden ingezet, heeft u videomateriaal en banners nodig in verschillende formaten die aan bepaalde specificaties en richtlijnen moeten voldoen. Door jarenlange ervaring met A/B testing en te experimenteren met verschillende video’s en landingspagina’s heeft Yonego veel expertise in huis met betrekking tot het creëren van de juiste video advertenties en landingspagina’s voor een optimaal resultaat. Yonego verzorgt dan ook graag het creatieve proces.

Ervaren video advertising specialisten

Ons team met ervaren advertising specialisten begeleidt u bij het opzetten van uw video advertising strategie en zorgt voor een sterke executie daarvan. We zijn een uitstekende sparringpartner en geven praktisch en toepasbaar advies over het inzetten van Youtube advertenties en het optimaal inrichten van uw YouTube brand kanaal. Ook zorgen we ervoor dat uw videomateriaal goed naar voren komt  in de YouTube en Google zoekresultaten. Wilt u los van meer bereik óók een hogere ROI uit video? Schakel dan Yonego als ervaren ROI specialist in voor het realiseren van uw video advertising doelstellingen.

Video advertising bij Yonego:

  • Strategisch advies over de juiste inzet van video campagnes
  • Jarenlange ervaring met ROI driven advertising
  • Real Time Bidding
  • Creatie van video materiaal en landingspagina’s
  • Géén aparte media fee kosten
  • Transparant én onafhankelijk
  • Primaire focus op meetbaar resultaat

Vraag een brainstorm sessie aan!

Benieuwd hoe uw ROI verbeterd kan worden? Bel
076 5 246 246 of neem contact op voor een vrijblijvende brainstormsessie. Door middel van een analyse van uw huidige situatie brengt Yonego nieuwe kansen en ideeën aan het licht!

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246