Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Web Analytics

/images/Diensten/Services-WebAnalytics-280x150.jpg

Weet u waar de bezoekers op uw website vandaan komen? Welke kanalen leveren u klanten op? Hoe presteren uw online campagnes? Inzicht in de prestaties van uw website is onmisbaar bij het bepalen van uw online strategie. Web analytics laat alle online kanalen samenkomen en analyseert deze voor een nog beter resultaat.

Yonego heeft een ervaren team met gecertifieerde Analytics experts dat de statistieken vertaalt naar een duidelijk advies met als doel het verhogen van uw ROI!

Onze werkwijze

Yonego start met een nauwkeurige controle van de data. Kloppen de cijfers die u in uw statistiekpakket ziet en wordt alles gemeten? Vervolgens duiken we de data in.

Bij het analyseren van uw online resultaten kunnen gigantisch veel factoren onder de loep genomen worden. Door handig en slim te segmenteren kunt u een uitgebalanceerd inzicht krijgen hoe verschillende groepen uw website ervaren. Al deze resultaten kunnen uw duizenden nieuwe inzichten geven.

De belangrijkste stap is om deze inzichten om te zetten naar een passend advies. Hiermee stellen we u in staat de juiste beslissingen te nemen waardoor de ROI stijgt.

Ook zorgen we ervoor dat er dashboards worden ingericht die direct laten zien hoe uw website presteert. Uiteraard stemmen we de dashboards geheel af op de behoefte van de gebruiker. Zo helpen we u om de interne organisatie ook van de benodigde cijfers te voorzien.   

Web analytics bij Yonego betekent:

  • Waardevolle analyses van resultaten
  • Resultaten tot in gedetailleerd keyword niveau inzichtelijk
  • Concreet geformuleerde actiepunten op basis van data
  • Dashboards die in 1 oogopslag duidelijk maken hoe uw website presteert
  • Gecertificeerde medewerkers die dol zijn op cijfers 

Web Analytics opportunity scan

Benieuwd hoe de prestaties van uw online kanalen verbeterd kunnen worden? Bel 076 5 246 246 of neem contact op voor een vrijblijvende Web Analytics opportunity scan. Door middel van een analyse van uw huidige situatie brengt Yonego nieuwe kansen en ideeën aan het licht!

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246