Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Contactformulier » 

Customer Testimonial

"We zijn erg tevreden over Yonego en we krijgen sterk het gevoel dat jullie geloven in ons merk Doktersticker. Tevens zijn de resultaten (omzetverdubbeling) mede door jullie marketingprestaties behaald."

Dr Sticker

Whitepaper aanvragen

Zoekmachine Adverteren (SEA)

/images/Diensten/Services-SearchEngineAdvertising-280x150.jpg

Wilt u óók dat uw potentiële klanten u 24 uur per dag kunnen vinden? Wilt u gevonden worden op Google, Yahoo én Bing? Meer leads en sales binnenhalen tegen een hogere ROI? Met zoekmachine adverteren zorgt u ervoor dat u optimaal gevonden wordt in de zoekmachines door het inkopen van advertentieruimte. Gecertificeerde internet marketeers van Yonego met jarenlange ervaring optimaliseren uw campagnes op zodanige wijze dat uw doelstellingen binnen handbereik zijn. Ons doel: uw ROI. 

SEA bij Yonego

Yonego heeft een uitgebreid team met ervaren zoekmachine marketing specialisten in huis. Aan de hand van een SEA opportunity scan onderzoeken zij hoe uw website beter gevonden kan worden en op welke wijze u een hogere ROI en meer sales kunt realiseren.

Een SEA traject bij Yonego is er op gericht om gezamenlijk uw resultaat en ROI uit betaald verkeer te maximaliseren. In een eerste kick-off sessie worden gezamenlijk doelstellingen, KPI’s en targets bepaald. Op basis van de opgestelde opportunityscan weten we waar kansen liggen voor een succesvolle SEA strategie. De volgende stap is het opstellen van het plan van aanpak voor SEA. Stap voor stap wordt vervolgens een succesvolle SEA strategie uitgerold.

We verhogen uw online resultaat in de zoekmachines door te werken aan het uitbreiden van het account door continu zoekwoordenonderzoek. Daarnaast optimaliseren we het SEA account op zodanige wijze dat de kwaliteit van het verkeer sterk verbetert en uw advertentieteksten perfect zijn afgestemd op uw doelgroepen. Op uw website prikkelen we bezoekers met aansluitende landingspagina’s voor een optimaal resultaat. Kennisdeling en samenwerking staat in onze werkwijze centraal. Wanneer u uw SEA volledig wilt uitbesteden kan dat, maar juist ook wanneer u zoekt naar een sterke online strategisch partner kan Yonego u uitstekend van dienst zijn.

Met custom made dashboards en maandrapportages (voor de lange termijn inzichten), brengen we continue in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze insights kan de SEA strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd. Samenvattend:

 1. Opportunityscan
 2. Kick-off sessie
 3. Plan van aanpak
 4. Uitvoering SEA plan & kennisdeling
 5. Webanalyse, dashboarding en rapportage
 6. Evaluatie en verdere optimalisatie

Ervaren SEA specialisten

Ons team met ervaren zoekmachine marketing specialisten weet op uiterst intelligente wijze te adverteren op zoekwoorden die relevant zijn voor uw product of dienst. Wilt u een toename in kliks, CTR, conversies én conversiepercentage realiseren? Schakel dan een ervaren partner in. Het team van Yonego bezit de kennis én ervaring die nodig is om uw doelstellingen te overtreffen. 

Waarom SEA bij Yonego?

 • Operationele, tactische en strategische samenwerking
 • Inzet van in-house SEA technologie
 • SEA dashboards en uitgebreide SEA rapportages
 • Gedreven en gecertificeerde SEA specialisten 
 • Interne SEA trainingen en workshops
 • 100% focus op meer conversies en een optimale ROI
 • Eén vast team van online specialisten

SEA opportunity scan aanvragen

Benieuwd hoe uw ROI verbeterd kan worden? Bel
076 5 246 246 of neem contact op voor een vrijblijvende SEA opportunity scan. Door middel van een analyse van uw huidige situatie brengt Yonego nieuwe kansen en ideeën aan het licht!

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246