Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Customer Testimonial

"Kenmerkend voor Yonego is het persoonlijk contact, duidelijke rapportages en een uitstekend kennisniveau. De resultaten liegen er niet om, een aanzienlijke verbetering van onze ROI en forse toename van bezoekers."

Uw Plein

Whitepaper aanvragen

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

/images/Diensten/Services-SearchEngineOptimization-280x150.jpg

Wilt u meer bezoekers via de organische resultaten van zoekmachines naar uw website aantrekken? En wilt u meer verkopen of leads genereren met uw website? Zorg er dan voor dat hij optimaal gevonden wordt door zoekmachines! Door middel van SEO optimaliseren we uw website op zodanige wijze dat deze optimaal vindbaar is op de meest relevante zoektermen voor uw organisatie. Zo haalt uw website door zoekmachine marketing meer bezoekers en genereert u meer verkopen! 

SEO bij Yonego

Yonego heeft op alle SEO disciplines ervaren specialisten in huis. Aan de hand van een SEO opportunity scan onderzoeken zij hoe uw website beter gevonden kan worden en op welke wijze u betere resultaten kunt boeken in de zoekmachines doormiddel van zoekmachine optimalisatie. De belangrijkste aandachtsgebieden in een SEO traject zijn:

 • De content van de pagina's op uw website;
 • De interne linkstructuur van uw website;
 • De techniek van uw website;
 • Off page optimalisatie (linkmanagement).

SEO verder uitgelicht

Een SEO traject bij Yonego is er op gericht om gezamenlijk uw omzet uit organisch verkeer te maximaliseren. In een eerste kick-off sessie worden gezamenlijk doelstellingen, KPI’s en targets bepaald. Op basis van de opgestelde opportunityscan weten we waar kansen liggen voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie. De volgende stap is het opstellen van het plan van aanpak voor SEO optimalisatie. Stap voor stap wordt aangegeven op welke wijze een succesvolle SEO strategie kan worden geïmplementeerd.

We verhogen uw vindbaarheid in de zoekmachines door continue te werken aan online autoriteit door middel van link management. Daarnaast optimaliseren we de technische aspecten van de website zodanig dat zoekmachines snel én doeltreffend uw website kunnen indexeren. Op uw website prikkelen we bezoekers met relevante SEO teksten door middel van online copywriting. Kennisdeling en samenwerking staat in onze werkwijze centraal. Wanneer u uw SEO volledig wilt uitbesteden kan dat, maar juist ook wanneer u zoekt naar een sterke online strategisch partner kan Yonego u uitstekend van dienst zijn.

Tot slot is het van groot belang om uw SEO resultaten goed te kunnen monitoren. Met custom made dashboards en maandrapportages (voor de lange termijn inzichten), brengen we continue in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze inzichten kan de SEO strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd. Samenvattend:

 1. Opportunityscan
 2. Kick-off sessie
 3. Plan van aanpak
 4. Uitvoering SEO plan & kennisdeling
 5. Webanalyse, dashboarding en rapportage
 6. Evaluatie en verdere optimalisatie

Ervaren SEO specialisten

Ons team met ervaren zoekmachine marketing specialisten weet op uiterst intelligente wijze uw website hoog in de zoekresultaten te positioneren voor de trefwoorden die relevant zijn voor uw product of dienst. Wilt u een toename in bezoekers zien? Schakel dan een ervaren partner in. Het team van Yonego bezit de kennis die nodig is om uw doelstellingen te overtreffen. In onze SEO aanpak staat kennisdeling en samenwerking centraal. Voor een optimaal zoekmachine marketing resultaat is bundelen van gezamenlijke krachten vereist om maximale vindbaarheid en ROI te realiseren. 

Waarom SEO bij Yonego?

 • Operationeel, tactisch en strategisch samenwerken
 • Inzet van in-house SEO technologie
 • SEO dashboards en uitgebreide SEO rapportages
 • Gedreven en gecertificeerde SEO specialisten
 • Interne SEO trainingen en workshops
 • 100% focus op meer conversies en een optimale ROI
 • Eén vast team van online specialisten

SEO opportunity scan aanvragen

Ja, optimaliseer mijn website voor zoekmachines! Bel direct met 076 – 5 246 246 of neem contact op met één van onze zoekmachine specialisten. Wij voeren vrijblijvend een SEO opportunity scan uit waar wij een gedegen advies geven over alle mogelijkheden binnen zoekmachine optimalisatie.

Neem contact op »

Stel uw vraag!
Bel ons direct

+31 (0)76 - 5 246 246