Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Yonego genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2016

Laatst bijgewerkt op: 02-11-2016

Het ROI Driven Online Marketingbureau Yonego is genomineerd voor de internationale Google Premier Partner Awards 2016. Yonego is in de running voor de prestigieuze Search Performance Award 2016, die door Google zelf wordt toebedeeld. Hiermee behoort Yonego tot de best presterende online marketing agentschappen ter wereld.
 

De uitreiking zal op 5 december plaatsvinden in Google’s Mansion House in Dublin. Dit exclusieve evenement brengt ’s werelds beste online marketingbureaus bijeen voor de uitreiking van de hoogste waardering die op online marketinggebied te vergeven is. Yonego zal uiteraard aanwezig zijn op dit evenement.
 

Google reikt jaarlijks awards uit aan online marketingbureaus die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van zoekmachinemarketing. Alleen cases waarbij een uitmuntende bijdrage aan digitale marketing en de prestatie voor de klant wordt geleverd komen hiervoor in aanmerking. Dit jaar zijn 8 awards te vergeven, waaronder de Search Performance Award 2016 waar Yonego voor genomineerd is.