Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Yonego medeorganisator Digital Dominance Awards 2017

Laatst bijgewerkt op: 13-01-2017

Yonego is medeorganisator van de Digital Dominance Awards 2017. Samen met Dicitas Consulting en Conversion Talent heeft het ROI Driven Internet Marketing bureau de organisatie op zich genomen van een evenement dat volledig in het teken staat van de meest dominante merken in België. Een spectaculaire avond met inspirerende sprekers en een grote mate aan netwerkgelegenheden.

Wat kan je verwachten van het Digital Dominance Awards Diner 2017?

Het Digital Dominance Awards diner is een speciale avond voor alle merken in België. Kom zeker langs en geniet van de fantastische atmosfeer, samen met topexperten in de wereld van internet marketing. Het diner is enkel op uitnodiging en de plaatsen zijn beperkt, maar voor onze relaties hebben we enkele plaatsen vrij gehouden. Contacteer ons vandaag om jouw plaats nog snel te reserveren.

De grootste Digital onderscheiding voor merken in België

De Digital Dominance Awards honoreren excellentie van merken op het internet in België. De Digital Dominance Awards worden gedragen door alle merken in België. Er werden 55 merken gescreend en gerangschikt in 6 categorieën, volgens hun digitale media aanwezigheid bij de consument met als maatstaf de Digital Dominance Index. 18 merken zijn genomineerd en 6 merken zullen naar huis gaan met een felbegeerde award. Tijdens het diner zullen ook topics aangekaart worden omtrent hoe digitaal talent te identificeren en rekruteren, wat de digitale trends zijn die voorspeld zijn voor 2017 en hoe het publiek van deze avond naar de toekomst kijkt.

Deze avond is een samenwerking tussen Yonego, Dicitas Consulting en Conversion talent.

Volgende merken werden vergeleken, per branche zijn 3 merken genomineerd:

 

Meer info? Reserveren? Neem snel een kijkje op de website van het event.