Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Nationale Affiliate Enquete over 2010

Laatst bijgewerkt op: 03-12-2010

Naar aanleiding van het succes van onze affiliate enquête van vorig jaar zal Yonego dit jaar wederom een affiliate enquête houden. Yonego is actief in het beheren van affiliate campagnes en zelf groot geworden als affiliate. Yonego is vooral benieuwd naar de verschillen in resultaten met vorig jaar en de ervaringen met het Platform Affiliate Netwerken (PAN), dat eind 2009 is opgericht. Met deze gegevens willen we de samenwerking tussen affiliates, netwerken en adverteerders nog meer verbeteren. Vanaf 1 december tot en met 31 januari is het mogelijk de enquête anoniem in te vullen. Vervolgens zullen de resultaten op 18 februari hier op de website worden gepubliceerd.

Enquête 2010
De enquête is anoniem en bestaat uit 45 meerkeuze vragen welke online beantwoord kunnen worden. De resultaten zullen vergeleken worden met de resultaten van de enquête van vorig jaar. We zijn erg benieuwd naar de reacties dit jaar. Welk affiliate netwerk zal dit jaar het populairst onder de Nederlandse affiliates zijn? Bent u affiliate en wilt u meewerken aan een betere samenwerking tussen affiliates, netwerken en adverteerders?