Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Resultaten affiliate onderzoek 2009

Laatst bijgewerkt op: 18-01-2010

Affiliate marketing in Nederland is groeiende en heeft de afgelopen jaren een groot aantal veranderingen ondergaan. De markt is volwassener geworden en wordt bij vele adverteerders gezien als een zeer belangrijk verkoopkanaal. Over de adverteerders in Nederland is veel bekend, maar over de aanwezige affiliates in Nederland weten we nog niet veel. Waar de Amerikanen en Engelsen onderzoeken los laten op het gedrag en de keuzes van affiliates handelen wij in Nederland puur en alleen op emotie en gevoel.

Eerste grootschalige onderzoek van Nederland

Het wordt dus hoog tijd dat er een onderzoek wordt ingesteld naar het gedrag, de eisen en de wensen van de aanwezige affiliates in Nederland. Yonego, actief in het beheren van grote affiliate campagnes en zelf groot geworden als affiliate, kent als bureau de verschillen en discussiepunten tussen affiliates, netwerken en adverteerders. Vandaar dat Yonego vanaf 2009 jaarlijks onderzoek doet om zodoende meer te weten te komen over onze affiliates. Netwerken en adverteerders kunnen door middel van de resultaten affiliates beter begrijpen en op deze manier de samenwerking verbeteren.


Bekijk de resultaten