Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Frankwatching en Yonego starten samenwerking

Laatst bijgewerkt op: 07-02-2011

Frankwatching en Yonego Internet Marketing bundelen met ingang van februari de krachten om de uitgebreide kennis over internet marketing, die al beschikbaar is op Frankwatching.com, nog beter toegankelijk te maken. Frankwatching is al jaren de toonaangevende weblog op het gebied van online marketing, waar Yonego gespecialiseerd is in ROI driven internet marketing.

Frankwatching en Yonego zijn trots op de nieuwe samenwerking, omdat hiermee de online marketing kennis van beide partijen uitgewisseld en verrijkt kan worden. Frank Janssen, oprichter en eigenaar van Frankwatching.com: "De jarenlange ervaring van Yonego zal ingezet worden om de artikelen en services als e-books, whitepapers, vacatures en trainingen nog beter vindbaar te maken. Ook op het vlak van web analytics krijgen we met Yonego een professionele partner aan onze zijde." Joris Toonders, oprichter en managing director van Yonego: "Voor ons is het Frankwatching platform al lange tijd de uitgelezen plek om de brede online marketing kennis en passie voor het vak te delen. We zijn erg trots dat ook een vooraanstaande weblog als Frankwatching kiest voor onze ROI gedreven strategie."

Frankwatching is een onafhankelijk en vrij toegankelijk crossmediaal platform rondom (online) marketing, communicatie, social media, mobile, user experience en new media. De website richt zich op internetprofessionals in Nederland en België en heeft inmiddels bijna 55.000 abonnees via social media en nieuwsbrieven. Frankwatching.com bereikt maandelijks 180.000 unieke bezoekers en telt ruim 500.000 pageviews per maand. Daarnaast wordt er onder het label Frankwatching Opleidingen sinds 2009 met veel succes een breed pakket trainingen aangeboden.

Yonego profileert zich als internet marketing bureau met een uitgesproken ROI gedreven aanpak. De websites van klanten worden geoptimaliseerd met het oog op een aangename gebruikservaring voor bezoekers, to the point communicatie en optimale vindbaarheid binnen de zoekmachines. Daarnaast biedt het bedrijf een scala aan online marketing diensten zoals het ontwerp en management van online advertenties. Al sinds de oprichting van Yonego staat meetbaar resultaat centraal en genereert het bureau miljoenen euro's aan extra omzet voor relaties.