Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Yonego en Drsticker lanceren eerste twittershop ter wereld

Laatst bijgewerkt op: 02-06-2009

Drsticker.nl, specialist in full colour stickers, heeft in samenwerking met internet marketing bureau Yonego de eerste twittershop ter wereld gelanceerd.

Via het twitter account van Drsticker.nl (twitter.com/doktersticker) is het mogelijk om stickervellen te bestellen, met daarop de tekst “Follow me @” gevolgd door het adres van je eigen twitter account. Het kleinste stickervel wordt ter promotie gratis aangeboden. Hiervoor hoeven alleen verzendkosten te worden betaald.

Twitter groeit in razendsnel tempo. Grote organisaties en tal van bekende artiesten ontdekken de marketingmogelijkheden om met hun doelgroep te communiceren. Tot vandaag was het echter nog niet mogelijk om via Twitter bestellingen te plaatsen. Drsticker.nl en Yonego zijn daarmee samen de eersten ter wereld.

“Door de stickers gratis aan te bieden hopen we een trend op gang te brengen. We zagen meteen meerdere mogelijkheden op het vlak van Twitter. Met onze stickers is het bijvoorbeeld mogelijk om je Twitter account te promoten via je achterraam op je auto”, aldus Geert Peeters, directeur van Drsticker.nl.

Twitter gebruikers kunnen een gratis bestelling plaatsen door “@Doktersticker keuze 1 + [e-mailadres] “ te tweeten. Zij ontvangen vervolgens een bevestiging in hun mailbox van Drsticker.nl om de bestelling te voltooien.

“Binnen Yonego hebben we een sterke focus op het dagelijks optimaliseren van de ROI voor onze klanten. We zagen al langer de mogelijkheid om Twitter in te zetten als extra verkoopkanaal, in plaats van enkel als communicatiemiddel zoals duizenden adverteerders al succesvol doen. We zien veel potentie op dit vlak voor verschillende klanten. Het voelt natuurlijk fantastisch dat we met dit project de eersten zijn ter wereld.”, aldus Joris Toonders, directeur van Yonego.