Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

Video's

De Verrassende Gewoontes Van Originele Denkers

Laatst bijgewerkt op: 13-07-2016

Hoe komen creatieve mensen op geweldige ideeën? Organisatiepsycholoog Adam Grant bestudeert "originelen": denkers die nieuwe ideeën bedenken en actie ondernemen om deze te verwezenlijken. In deze Ted Talk vertelt hij over drie onverwachte gewoontes van deze "originelen".

Yonego News Network #4 | Internet Marketing News June 2016

Laatst bijgewerkt op: 06-07-2016

Blijf op de hoogte van het laatste internet marketing nieuws met Yonego News Network! In deze aflevering hoor je onder andere meer over de komst van Google's Expanded Text Ads, Promoted Pins in Google Maps en de mogelijkheden van Virtual Reality.

Renny Gleeson: 404, the story of a page not found

Laatst bijgewerkt op: 22-06-2016

Wie kent het niet: de alom gevreesde 404: Page Not Found. Bij velen roept dit een negatieve associatie op, terwijl Renny Gleeson - Social Strategist - dit juist ziet als een kans voor websites om op ludieke wijze bezoekers aan henzelf te binden. Gleeson legt deze denkwijze uit aan de hand van een aa

Google Ads & Analytics Keynote

Laatst bijgewerkt op: 15-06-2016

Heb je de Google Performance Summit gemist? Geen nood - het evenement is online terug te kijken. In deze Video Van De Week de zeer boeiende Google Ads & Analytics Keynote van Sridhar Ramaswamy.

De Impact Van Queries, Clicks, CTR En Long Versus Short Clicks in Google's Ranking

Laatst bijgewerkt op: 08-06-2016

De toppositie pakken op bepaalde zoekwoorden, dat maakt Google je niet altijd even gemakkelijk. Moz schept hier duidelijk in door onder andere uit te leggen welke invloed de CTR en Queries zijn.