Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Geschiedenis Yonego

2003: Oprichting Yonego

Op 1 juni 2003 schreef Joris Toonders zich op zijn 15e verjaardag in bij de KvK te Breda. Vanwege zijn leeftijd moest zijn moeder mee.

2003: De start met ringtones

Precies 2 weken na de oprichting, werd AllesvoorjeGSM.nl gelanceerd. Kapitaal was er niet, tijd wel! Al snel werd besloten te focussen op SEO.

2004: AllesvoorjeGSM op nummer 1 in Google

Na een jaar dag en nacht focus te hebben gehad op SEO, wist AllesvoorjeGSM.nl in 2004 een nummer 1 positie te bemachtigen op het keyword 'ringtones'.

2005: Tientallen websites opgericht en overgenomen

Nu AllesvoorjeGSM succesvol was geworden, was de basis gelegd. Al snel werden nieuwe websites opgezet en (inter)nationale websites overgenomen.

2006: Yonego bouwt online activiteiten verder uit

Het jaar waarin besloten werd onze kennis ook in andere markten toe te passen. Zo gingen we omzet genereren voor bedrijven in tal van andere sectoren.

2007: De eerste collega start bij Yonego

Al enkele jaren werkte Yonego op freelance basis samen met Koen. In mei 2007 start Koen officieel fulltime bij Yonego, in de rol van developer.

2007: Wesley, Niels, Kenny en Suzan versterken Yonego

Na Koen starten ook Wesley, Niels, Kenny & Suzan. Zo wordt development versterkt, hebben we een salestijger, designer en een administratieve kracht.

2007: Yonego bouwt zoekmachine marketing expertise uit

Voor talloze adverteerders realiseert Yonego miljoenen euro’s aan extra omzet, omdat het exclusief de zoekmachine marketing activiteiten beheert.

2008: Yonego groeit sterk en verhuist naar Breda

Na een fantastisch jaar, verhuist Yonego een jaar later door de sterke groei naar een grotere locatie, midden in het centrum van Breda aan de haven.

2008: De internet marketing activiteiten worden uitgebouwd

Yonego besluit zich volledig te focussen op ROI Driven Internet Marketing. In korte tijd kiezen een groot aantal toonaangevende bedrijven voor Yonego.

2010: Hans Mampaey start als Country Manager in België

Eind 2010 start Hans Mampaey als Country Manager in België, om de internationale groeiambities van Yonego verder in de praktijk te brengen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

 

Over Yonego

Hieronder de Yonego 10 jaar video.

Yonego is het ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze ROI gedreven bedrijven. Al sinds onze oprichting in 2003 staat meetbaar resultaat centraal en genereren we miljoenen euro's aan extra omzet én winst voor onze klanten. Nationaal en internationaal. 

Investeren in kwaliteit en focus op ROI

Met ruim 75 medewerkers en onze vestigingen in Breda én Gent streeft Yonego er naar om de positie van onze klanten verder uit te bouwen. Dit door blijvend te investeren in goede mensen, kwalitatief hoogwaardige technologie, een sterke focus op kennisdeling en het investeren in samenwerking en een goede klantrelatie.

Yonego deelt haar kennis actief via brancheorganisaties als IPAN, IAB en WAA. Binnen de IAB Taskforce Search vervult Yonego een actieve rol met als doel het professionaliseren van de zoekmachine markt in Nederland. Specialisten van Yonego zijn veelgevraagde sprekers op bekende internet marketing congressen en zijn tevens bekend van de jaarlijkse zoekmachine marketing trends update. Zelf organiseren we regelmatig vrij toegankelijke kennissessies voor onze relaties en bloggen we actief op verschillende weblogs.

Op welke vlakken is Yonego actief?

Yonego heeft zich gespecialiseerd in ROI Driven Internet marketing en werkt alleen voor bedrijven waarbij de online ROI centraal staat. Alleen wanneer uw ROI kan worden gemeten, komt onze aanpak van meten, testen en wéér verbeteren optimaal tot zijn recht.

Door middel van o.a. zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, display advertising, affiliate marketing, social media advertising en e-mail marketing realiseren we meer gericht bezoek naar uw website. Web analytics consultants houden vervolgens goed in de gaten wat dit bezoek op uw website precies doet en zetten deze cijfers om naar actiepunten. Op basis daarvan is Yonego op doorlopende wijze actief met conversie optimalisatie voor het maximaliseren van de ROI uit  internet marketing campagnes.

Met onze ROI Driven Internet Marketing strategie blijven we meten, testen en wéér verbeteren om uw online rendement te maximaliseren. 

Joris Toonders, Entrepeneur, Yonego

Waarom samenwerken met Yonego?

 

Joris Toonders - Entrepreneur Yonego
“Screw it, let's do it!”