Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter.  

Neem contact op » 

Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Whitepaper aanvragen

ROI Calculator

ROI Calculator

Wilt u de ROI berekenen van uw media buying campagnes, e-mailmarketingSEO, SEA en affiliate marketing activiteiten? Op basis van de belangrijkste kanaal specifieke variabelen en KPI's kan de ROI Calculator de ROI berekenen. De ROI Calculator kan niet alleen de korte termijn ROI berekenen, maar ook de lange termijn ROI. Dit gebeurt op basis de lifetime value en het gemiddeld aantal herhalingsaankopen.

Start de ROI Calculator én bereken uw potentiële kansen!
Bekijk tool »

Adwords ROI Splittest

Adwords ROI Splittest

Weet u eigenlijk welke AdWords advertentie het meeste geld oplevert? Vertaal cijfers als CTR en conversie percentage in cijfers die er voor u écht toe doen. Met de Adwords ROI Splittest berekent u direct welke advertentie de sterkste bijdrage levert aan uw Retun On Investement(ROI).

Met deze tool kunt u dus van 2 Google AdWords-advertenties berekenen welke het meeste geld oplevert. Door enkel van 2 advertenties de CTR, conversie, impressies, CPC en de maximale kosten per conversie in te vullen, krijgt u te zien welke meer geld genereert en hoe stabiel het verschil is. 

Bekijk tool »

Robots.txt generator

Robots.txt generator

Robots.txt is een tekstbestand welke regels oplegt aan de indexatie van pagina's of mappen. Een robots.txt bestand kan (onder andere) worden ingezet om te voorkomen dat bepaalde zoekmachines uw website, of een directory hiervan indexeren.

Maak met behulp van de robots.txt tool van Yonego in enkele minuten een eigen robots.txt bestand!

Bekijk tool »