Telefoon +31 (0)76 - 5 246 246
Gerealiseerde Omzet Voor Klanten in 2017
...
White paper aanvragen White paper aanvragen Offerte aanvragen Offerte aanvragen Contact opnemen Contact opnemen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (0)76 - 5 246 246 of laat uw gegevens achter. 

Neem contact op » 

Brainstormsessie?

Benieuwd hoe Yonego een bijdrage kan leveren aan uw online marketing doelstellingen? Bel  
(0)76 - 5 246 246 of neem contact met ons op voor een inspirerende brainstormsessie. 

Neem contact op »

Nieuws

Expanded Text Ads – Waar moet je rekening mee houden?

Expanded Text Ads zijn 50 procent groter dan de huidige (standaard) advertenties. Deze nieuwe advertenties zijn bedoeld om aanwezigheid e...


Verder lezen »

User Timings: ontdek deze krachtige functie in Google Analytics

Wil jij je Google Analytics-rapporten meer diepgang geven en durf je verder te kijken dan de standaardrapporten? In dit artikel beschrijf...


Verder lezen »

Whitepaper aanvragen

Onze werkwijze

 

Van strategie naar ROI

De Yonego strategie is erop gericht om uw business online te laten groeien. Online resultaat begint bij het formuleren van een missie en deze te vertalen naar concrete doelstellingen. 

KPI’s en targets

Tijdens strategische sessies formuleren we met u uw online doelstellingen en stellen we de KPI’s en targets vast, waarop gestuurd gaat worden. Op basis van de resultaten uit deze sessie kan de mediaplanning worden opgesteld en kunnen marketingbudgetten worden gereserveerd.

Start: ROI Driven Internet Marketing

/images/afbeelding-bij-werkwijze.png

Nadat het strategisch fundament is gelegd, online plannen gereed zijn en de planning is gemaakt kan er gestart worden met de online marketing activiteiten. SEA campagnes worden gebouwd, metatags worden geschreven, banner materiaal wordt ontwikkeld, dashboards worden ingericht en alle campagnes worden intensief geoptimaliseerd op basis van beschikbare data. Alle werkzaamheden zijn gericht op het realiseren van de gestelde doelen.  

Door actief samen te werken en op structurele basis kennis met elkaar te delen kom je verder. Structurele kennisdeling geeft een kwaliteitsimpuls aan de samenwerking en ROI. We hebben om die reden kennisdeling hoog op de agenda staan. Alleen door actief samen te werken komen we verder. Onze diensten gelden verder als middelen om organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun ROI en zijn zelf niet het doel. Met behulp van onze adviserende en operationele expertise bieden we onze klanten meer bezoekers, extra conversies en een optimale ROI.

Analyse, Rapportage en Evaluatie

Dagelijks vindt monitoring en analyse van resultaten plaats. Resultaten en trends worden in dashboards en rapportages inzichtelijk gemaakt. Op deze manier kan de voortgang op doelstellingen uitstekend worden gemonitord en kunnen acties ondernomen worden om verdere verbeteringen te realiseren. Tijdens kwartaalmeetings worden resultaten en strategie geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. 

ROI Driven Internet Marketing Model ®

Met onze ROI Driven Internet Marketing aanpak genereren we jaarlijks miljoenen euro's aan extra omzet voor onze klanten. Het sturen op vooraf gedefinieerde doelstellingen en targets is waar wij goed in zijn en waar we direct toegevoegde waarde kunnen leveren!

/images/Afbeelding-3-Werkwijze.png